پشتیبان 24 ساعته وب سایت شما

آدرس: اصفهان، خیابان فرشادی، کنار هتل سپاهان، ساختمان زند، طبق اول

تعریف مدیریت و مدیر سایت

مدیر سایت

مدیریت سایت چیست ؟

مدیر سایت چه وظایفی دارد؟

مدیریت سایت چیست ؟ به طور کلی مدیریت سایت شامل قسمت هایی هم چون مدیریت محتوا یعنی اضافه کردن مقالات ، افزودن ویدئوها و تصاویر ، درج محصولات جدید و خصوصیات آن ها پشتیبانی سایت و حفظ امنیت سایت نیز می باشد . حال به توضیح هر کدام از این قسمت ها  می پردازیم.

 حفظ امنیت ‌سایت

یکی از مهم ترین بخش ‌های مدیریت سایت امنیت سایت می باشد . همه سایت‌ها در معرض خطر تهدید مجرمان اینترنتی و هکر ها می باشند . اطمینان حاصل کردن از امنیت سایت و به روز بودن نقشه‌های آن ، از جمله خدمات مدیریت سایت است.

مدیریت محتوای وب سایت

یکی دیگر از مهم‌ترین وظایف مدیریت سایت ، مدیریت محتوا می باشد . شاید سایت شما یک سایت غیرقابل تغییر و استاتیک باشد ، که در این صورت نیازی به درج محتوا به صورت مرتب و منظم نیست . البته به دلیل رعایت مسائل سئو و بالابردن جایگاه سایت شما در گوگل ، همیشه توصیه می‌شود محتواهای جدیدی به سایت خود اضافه کنید.

پشتیبانی کردن وب‌سایت

هرگونه تغییر دادن برای گسترده‌تر کردن سایت و تغییرات ساختاری در سایت را می‌توان در این دسته قرار داد . اگر به دنبال ایجاد تغییراتی در نحوه هدایت کاربران و چینش صفحات در سایت هستید ، باید از قسمت مدیریت سایت اقدامات لازم را انجام دهید . البته گاهی اوقات برای وارد شدن به این قسمت به صورت تخصصی باید به شرکت طراحی سایت خود مراجعه کنید  . انجام اینگونه تغییرات توسط صاحبان سایت انجام می شود ، معمولا از طریق سیستم مدیریت وردپرس ساده تر است.

مدیر سایت و وظایفی که دارد ؟

امروزه اهمیت داشتن سایت در کل دنیای کسب و کار بر کسی پوشیده نمی باشد . داشتن یک ‌سایت کاربردی و حرفه ای یکی از مهم‌ترین دارایی‌هایی شرکت شما می باشد و ابزارهای بازاریابی برای شرکت شما به شمار می‌آید . قراردادن محتوا در سایت ، طراحی و اجرا کمپین‌های تبلیغاتی آنلاین و تعیین استراتژی و افزایش ترافیک از جمله کارهایی می باشد که در نهایت منجر به افزایش فروش شما می‌گردد .

از مهم ترین وظایف مدیر سایت :
۱. تهیه نسخه پشتیبانی 

تهیه پشتیبانی از ‌سایت بسیار مهم و حائز اهمیت است چرا که به شما اطمینان خاطر می‌دهد که در صورت بروز هرگونه مشکل بتوانید به آخرین نسخه ذخیره شده از سایت تان برگردید . با توجه به نوع سایت شما و سرعت قرارگیری اطلاعات در آن ، عملیات Backup گیری را می‌توانید انجام دهید هم به صورت روزانه هم هفتگی .

۲. نظارت همیشگی بر وب سایت

گاهی اوقات Downtime وجود دارند که سرویس‌های میزبانی از دسترس خارج می‌شوند و در نهایت سایت شما بارگذاری و لود نمی‌شود . وظیفه مدیر سایت رصد کردن دائمی سایت شرکت است تا در صورت بروز همچین مشکلاتی سعی در رفع آن داشته باشد و در صورت تکرار این مشکل تصمیمی برای تغییر هاست بگیرد.

۳. قراردادن و چک کردن محتوا

قراردادن انواع مقالات ، ویژگی‌های محصولات ، تصاویر ، و … به عهده مدیر سایت است . یک مدیر سایت باید بعد از قرار گرفتن در سایت ، آن را مرور کند و اشتباهات ممکن و ایجاد شده را به حداقل برساند . قرار گرفتن عکس‌ها در سایز نامناسب، کیفیت پایین عکس ، چک کردن لینک‌های ارجاع داده شده در متن ، تصحیح هرگونه ایرادات نگارشی و … به عهده مدیر سایت است.

۴. چک کردن سرعت بارگذاری و لود شدن سایت

سرعت بالای بارگذاری و لود شدن سایت به شدت بر روی تجربه خوب کاربران از سایت و در نتیجه سئوی بهتر ‌سایت شما تاثیر دارد . هیچ کاربری ان قدر زمان ندارد تا بخواهد بیشتر از چند ثانیه منتظر بازشدن صفحات سایت شما باشد. چک کردن سرعت لود شدن بارگذاری سایت از جمله کارهایی است که باید مرتب توسط مدیر سایت انجام شود تا در صورت هرگونه مشکلی سریعا تیم فنی آن را رفع نماید و از جمله وظایف مدیر عبارتند از :

۵. تست کردن رویه‌های موجود در سایت

۶.تعیین استراتژی دیجیتال مارکتینگ

۷. بررسی آپدیت‌های ورد پرس ، افزونه ها و تم ها

جهت سفارش طراحی سایت با ما تماس بگیرید.

با ما همیشه در اوج باشید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا